Ett kärt återseende

Jag var hos min läkare idag för att diskutera beslutet försäkringskassan fattat ang min sjukersättning. Min läkare var minst lika upprörd som jag , vilket kändes skönt på något vis. Att beslutsfattaren gått emot Fk.s egna läkare är väldigt konstigt och minst sagt annorlunda fick jag veta. Men nu ska det skrivas nytt läkarintyg samt ett nytt läkarutlåtande och en sjuhelvettes överklagan. Det blir nog bra i slutändan , måste tänka positivt även om jag innerst inne e ganska säkert på att det här kommer gå åt fanders.

Efter mötet så begav jag mig till Täby centrum för att träffa Maria och Christian. Det car väldigt välbehövligt då jag saknat dem båda väldigt mycket. Vi började med en fika och utbyte av julklappar. Maria blev så otroligt glad och rörd av hennes klappar så det vart lite tårar. Kändes bra i hjärtat att få se hur mycket det uppskattades. Hon fick presentkort på Disney store då hon älskar Ior och jag visste inte vilken hon ville ha, samt ett på Akademibokhandeln. Jag fick en fridget spinner och ett presentkort jag med💙

Efter fikat så gick vi direkt till Disney Store, tror det tog två sekunder innan hon hitta det hon sökte efter. Jag blev så jäkla för hennes skull. 💙

Efter vi traskat runt lite till så käkade vi lunch på The public, vi satt ganska länge innan vi bestämde oss för att det var dags att lämna Täby. Jag måste säga att jag har verkligen två änglar till vänner. Först och främst så åkte de hela vägen från Södertälje till Täby centrum så jag skulle slippa åka långt , sen körde de hem mig hela vägen till löt. Så jäkla tacksam och glad för det.

Jag hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag.

Tack för idag @Minigrisenhulda och Christian💓

Kommentera