När psyket är kajko

Jul och nyår är alltid en knepig period för mig och jag har aldrig kunnat förklara varför, kommer nog aldrig lyckas med det heller. Men jag börjar sakta men säkert återhämta mig. Julafton var ändå rätt trevlig, min mamma kom till oss istället. Inget märkvärdigt egentligen men mitt psyke var kajko hela dagen. På nyårsafton så låg Micke och jag i sängen hela dagen och kollade på serier. Hade sån grov ångest att jag inte ville göra något speciellt. När klockan slog 12 så undrade vi vad det var som small, tog oss någon sekund att förstå att det var raketer. Här ute på landet hör eller ser man sällan något. Men vi orkade inte gå ut för att kolla. Straxt efter 12 så somnade vi båda.

Har varit ganska händelselöst den senaste tiden faktiskt. Men vi var och åt tacos hos min syster och hennes kille häromdagen, riktigt mysigt. Träffar min syster allt för sällan

Hon fyller år idag föresten så Grattis världens finaste EmmaLi . 💜

Sakta men säkert kommer inspirationen och orken till att blogga tillbaks. Känns bra☺

Kommentera