Bucketlist

Jag fick ju ett presentkort på Akademibokhandeln utav Maria i julklapp, så häromdagen åkte jag och Helen till Täby centrum för lite shopping. Jag köpte 4 böcker varav en var Bucketlist skriven av Katrin Zytomierska. Nu är det så att hennes personlighet är vidervärdig i mina ögon.  Men min syster hade rekommenderat boken så jag tänkte att jag skulle läsa den iallafall☺ Språket i boken är väll kanske inte det bästa, och Katrin är nog inte riktigt en super författare. Men det ska erkännas att boken innehåller ljusglimtar och man får sig ett gott skratt här och där.

Handling:
MILA är en hårt arbetande tvåbarnsmamma, nyligen separerad från sin sambo Peder. Karriären kunde inte gå bättre hennes egen dietbar är på väg att lanseras internationellt och ekonomin blomstrar.
Utåt sett är Mila själva sinnebilden av framgång: snygg, sexig och omtyckt. Men under den perfekta ytan ruvar en stor osäkerhet under de sista två åren av relationen med Peder förvandlades deras kärleksliv till ett arbetsliv och till slut levde de helt utan passion och romantik.
Självförtroendet är i botten och Mila har bytt ut impulsiva köp av sexiga underkläder mot nedtonade kontorskläder. Men Mila mår inte bra av ett liv utan åtrå och sex så hon bestämmer sig för att ändra på sin situation. Hon ska skriva en bucketlist. Först och främst ska hon ligga. Hon ska återvinna känslan av att vara åtrådd av män.
Efter en trevande start verkställer Mila sin plan, hon blir djärvare och vågar förföra, bli förförd och provar nya lekar hon inte visste fanns. Allt handlar om lust och frihet, männen avgudar henne. Tills en dag då hon träffar amerikanen Ben. Plötsligt handlar det inte bara om sex längre och Mila får känslor som hon inte räknat med.

En kommentar till “Bucketlist”

Kommentera