Känslostorm och besked från Fk

Idag är det en sån dag då jag helst sv sllt bara vill stänga av mina känslor, men jag kan inte.. Jag vet faktiskt inte hur man gör.. Finns det någon som vet hur man gör? Samtidigt så tror jag inte att jag vill kunna stänga av heller. Men idag är det som en känslostorm inombords. Jag är ledsen, arg,glad, förbannad, osäker och framförallt jäkligt deppig och ångestfylld. Jag förstår inte riktigt varför det ska komma nu för? Varför det ska vara här alls. Jag har haft ett gäng bra dagar, varför kunde det inte hålla i sig? Ingenting varar för evigt, inte ens detta mående. Snart blir det bra igen.

Jag har fått besked från Fk att jag har fortsatt sjukpenning tills mars vilket är kanon. Samtidigt så håller jag på med överklagan kring sjukersättning, det är mycket i huvudet om man säger så. På fredag ska jag till psykiatrin och få hjälp så att allt blir rätt. Att fylla i blanketter är inte min starka sida,speciellt inte när de använder så konstiga termer?

Hur mår ni?

9 reaktioner till “Känslostorm och besked från Fk”

  1. Är mitt i en liknande kamp med FK och helt tappat den röda tråden i mycket av vad jag gör, hoppas på ett bättre beslut snart då detta med ekonomi och sjukskrivning är fruktansvärt tärande. Hejjar på dig och SÅ glad att du fått fortsatt sjukpenning iaf!

  2. Jag undrar lite hur de tänker där egentligen…. Jag menar man är sjukskriven av en anledning och att hålla på och bråka med personens ekonomi lär ju knappast få den att bli friskare snabbare då det sätter en stark psykisk press på denne. Varför kan de inte bara vara smidiga och lita på läkares uttalanden? 🤔 Hoppas att denna lilla svaka med dåligt mående går över fort denna gång ❤️

  3. Ja just nu är det bara till mars. Är det så att de inte har bestämt sig ang sjukersättning i mars så får ja lov o skicka in ett nytt sjukintyg. Läkaren får bara skriva 3 månader åt gången börr de gäller sjukintyg.

Kommentera