Det är inte läge att ge upp än!

Det gick bra på psykiatrin igår. Jag fick hjälp med att skriva min omprövning till försäkringskassan. Men jag trodde inte att det skulle vara så känslosamt att göra det. Vi gick samtidigt igenom journaler så jag kunde vara noggrann med datum etc. Men att läsa och skriva om sig så öppet som jag gjorde på överklagan , jag är inte ens så öppen här och ändå så vet jag att delar med mig av mycket kring min psykiska ohälsa.  Men jag är glad att jag fick ner det på de där jäkla pappret, men det hade aldrig gått utan hjälpen jag fick.  Ska skicka in den i början på nästa vecka, så får jag helt enkelt hoppas på att den personen som tittar på ärendet tycker annorlunda än sin kollega.

Det är en jävla process det här och det kräver mer energi än vad jag har. Men det är inte läge att ge upp än!

5 reaktioner till “Det är inte läge att ge upp än!”

Kommentera