Ett erkĂ€nnande och The Client List💜

Jag måste erkänna en sak.. Minns ni att jag skrev om en serie som heter Black sails för ett tag sen? Nämnde även min favorit karaktär vilket var kapten Charles Vane.. När hans dog i serien så slutade jag att kolla😂 Jag blev så in i helvette irriterad, tror jag gav det 3 avanitt innan jag sa åt Micke att ”Fan nu suger serien jag får hitta något annat”😂

Vi började istället att kolla på en serie som heter The Client list, och jag är helt galen i den. Vi är på andra säsongen och vad jag har förstått så är det den sista? Hursomhelst det är drama, kärlek och massa annat smått och gott.

Handling tagen från nätet:

En före detta skönhetsdrottning blir tvingad att ta ett jobb som massör för att kunna betala räkningarna efter att hennes man har blivit invalidiserad i en olycka. Men hon märker snart att hennes klienter väntar sig mer än en vanlig massage.

Jennifer Love Hewitt är bara inte en sjuhelsikes skådespelerska. Hon kan sjunga också och det låter mer än fantastiskt!💜

2 reaktioner till “Ett erkĂ€nnande och The Client List💜”

  1. Ja det var riktigt trĂ„kigt att han dog đŸ˜Ș Visste ju det redan nĂ€r du skrev förra inlĂ€gget men ville inte sĂ€ga nĂ„tt och förstöra hela serien för dig

Kommentera