Blandade känslor inför morgondagens möte.

Imorgon så ska jag till psykiatrin för ett stödsamtal,  blandade känslor inför mötet faktiskt. Ska uppdatera min sköterska hur allt går med FK. Men jag har egentligen ingnting att berätta, allt jag vet är att de mottagit min förfrågan om omprövning och att det lär dröja ett par månader innan det händer något.

Vi har börjat att prata om att det är viktigt att jag förstår varför jag mår som jag gör. Jag sätter alltid armarna i kors när vi kommer till den delen, för det är riktigt jäkla jobbigt att prata om. Eller jag gör faktiskt allt jag kan för att undvika ämnet, för vi kommer alltid in på min pappa och min skolgång. Inget av ämnena är en vacker historia. Jag släpper inte in henne tillräckligt det vet jag. Hon sa sist att om hon ska kunna skicka mig vidare till en terapeut eller psykolog i framtiden så måste jag först och främst lita på henne. Vilket jag anser att jag gör, men kanske inte fullt ut. Även om jag gått hos henne sen 2013.

Efter mötet så ska jag åka till Södertälje för att spendera natten där ich umgås med Maria. Känns skönt att jag ska göra något roligt efter mötet☺ På fredag efter frukost så åker jag och Maria in till stan för att kika runt lite och äta lunch. Kommer bli hur bra som helst. Har saknat min fina

@Minigrisenhulda

En kommentar till “Blandade känslor inför morgondagens möte.”

Kommentera