Du&Jag❤

I torsdags fick jag äntligen spendera lite tid tillsammans med min fina vän Maria. Även om det är så in i helvette långt att åka kommunalt så är det alltid värt det. Det slutar alltid i en ren och skär skrattfest. Anledningen till att hon är en av mina bästa vänner är för att hon förstår mig på ett plan nästan ingen annan gör. Vi har störd humor och vi skrattar ofta så pass mycket att vi gråter. När jag klev innanför dörren så sa jag direkt ” fy fan va skönt att vara hemma” . Hennes och Andreas lägenhet är som mitt andra hem

På kvällen så spelade vi lite tv spel och snackade skit innan vi gick och la oss.

Innan jag åkte hem på fredagen så tog vi en sväng i Södertälje centrum. Jag shoppade loss på hunkemöller i vanlig ordning. Sen tog vi en lunch innan jag hoppade på tåget hem igen. Längtar redan tills nästa gång vi ses😘

Du&Jag❤

3 reaktioner till “Du&Jag❤”

Kommentera