Brev från Försäkringskassan

Nu var det ett tag sedan jag skickade in min omprövning ang sjukersättning till FK. Minns att jag ringde in förra veckan och frågade om de fått den, vilket de hade men ärendet hade inte reserverats ännu. Det skulle ta lite tid fick jag veta, men igår fick jag ett brev om atg de mottagit omprövningen. Det visste jag ju redan? Kanske det skickade ut brevet för att ärendet äntligen reserverats?

Jag vet inte riktigt hur detta kommer att gå faktiskt. Har ju gjort en omprövning av en anledning, men jag vågar knappt hoppas på att det ska beviljas. Nu är det bara att vänta och se helt enkelt. 12-14 veckor är ganska lång tid tycker jag.

Har ni någon erfarenhet av omprövning vid ersättning från fk?

3 reaktioner till “Brev från Försäkringskassan”

  1. Dem skyller på att det är så många som söker denna typ av ersättning och därför tar det sådab tid. Vilket de säkert har rätt i. Vi är ju några miljoner i sverige och det är många av oss som lider av psykisk ohälsa och ansöker om denns ersättning.🤕

Kommentera