”Du har ingen rätt att sakna henne”

Det är många gånger jag tänker ”Om jag hade vridit tillbaks tiden och brytt mig mer, hade du varit vid liv då”? Det är en ren och skär hemsk tanke jag vet. Jag har tänkt så de senaste åren och tanken plågar mig dag ut och in. Jag träffade dig två dagar innan du gick över till andra sidan, vi skulle ses ett par dagar efteråt. Jag såg att du inte mådde bra, du sa det till och med. Jag minns att jag gav dig en kram och sa att vi pratar om allt när vi ska fika. Det blev aldrig någon fika, det blev istället ett dödsbud.
Jag pratar om dig jämt och ständigt , skriver om dig ofta. Saknar dig extremt. För ett par dagar sedan var dagen du lämnade oss för några år sen. Jag vet att om du hade vetat vad den där tabletten skulle göra med dig hade du aldrig tagit den. Nyfikenhet är jävligt farligt ibland.. Men sådan var du, nyfiken som fan och det var en del jag älskade hos dig. Du frågade om allt och du ville testa det mesta.. Jag stöttade sig i alla dina val förutom ditt sista val, för jag visste inte om det. Du kanske inte berättade för mig för att du visste vad jag skulle säga?

Jag var aldrig arg på dig.. Personer som jag trodde var dina vänner sa straxt efter de fått veta att du inte är med oss längre att du fick skylla dig själv. Jag blev så jävla förbannad. ”Du har ingen rätt att sakna henne Michaela du var inte där för henne”. Dom orden fick jag kastat i ansiktet utav någon du umgiks intensivt med under en period. Av den personen som var med dig kvällen det hände. Jag ville så gärna lyfta handen och klappa till personen. Men jag gjorde inte det, för det var fan inte värt det.

Jag vet inte varför jag väljer att skriva om just detta, kanske för att jag aldrig sagt det högt när jag pratar med dig? Jag vet ju att du hör mig och jag vill alltid prata om de fina minnena. Men nu är det svårt. Lika svårt som det är utan dig. Vi var så jävla unga och du var den första förlusten .. Min första vän som gjorde ett val som ledde till att du gick över till andra sidan.

Jag älskar dig så in i helvette och jag har all rätt i hela världen att sakna dig, så jag tänker fortsätta med det. Precis som livet fortsätter❤ Vi ses på andra sidan älskade Malin❤

4 reaktioner till “”Du har ingen rätt att sakna henne””

  1. vet hur de är och förlora en bästa vän! gjorde de själv i Maj -12! känns så ynkligt och skriva kram men skickar alla styrkekramar jag bara kan även om jag inte känner dig 💕

Kommentera