Klassiskt insominia syndrom.

Jag är så extremt trött i kroppen idag och mina ögonlock är tunga. Jag har försökt vila under dagen men det har inte gått särskilt bra. Jag blir väldigt irriterad på sådant, kroppen vill sova men huvudet tillåter det inte för det är en sjuhelsikes massa tankar som snurrar runt. Typiskt insominia syndromet ”Tänk på alla misstag du gjort i ditt liv”. Nu är jag väl medveten om att ta sig en powernap på såhär dags inte är det bästa. Men som sagt så kan jag inte slumra till en stund. Det är helt enkelt inte meningen. Ska försöka komma i säng tidigt ikväll istället.

Har en del planer för imorgon, ja inga speciella egentligen. Men det vore skönt att vara lite piggare än vad jag är nu iallafall.

Hur har eran helg varit?

3 reaktioner till “Klassiskt insominia syndrom.”

Kommentera