Kärlek i kravlöst bloggande💜

Ingen har missat att det är alla hjärtans dag snart va? Jag och mim vän Maria har en grupp på Facebook som vi kallar kravlöst bloggande, det är en grupp där man kan dela sin blogg så den får fler sidvisningar. Det är inte en jättestor grupp men det är väldigt mycket kärlek i den. Just nu.så har vi anordnat en liten omröstning i samband med alla hjärtans dag. De som är medlemmar får rösta på en blogg som de tycker om, den bloggen som får vara fastnålad i 2 månader i gruppen. Man får endast rösta på de bloggar som är medlemmar i gruppen. Är du inte medlem? Då tycker jag att du passar på att bli det och samtidigt röstar. Allt detta handlar om att sprida kärlek. Kika in i gruppen och dela din blogg hur mycket du vill,  samtidigt tycker jag att du lägger en röst.

Du blir medlem HÄR

5 reaktioner till “Kärlek i kravlöst bloggande💜”

Kommentera