Plågar mig själv.

Jag vet att jag skrev om dig för bara några dagar sedan. Men jag kan inte sluta tänka på dig.. Jag skrattar och gråter om vartannat. Blir arg på mig själv för att jag har tagit en djupdykning kring våra minnen.. Jag hittade den sista bilden som togs på oss två tillsammans igår. Mitt hjärta brast och jag grät tills jag knappt kunde andas. När tanken om att jag måste andas kommer upp gråter jag ännu mer, för du andas inte längre. Jag har nämnt tidigare att februari månad är tuff för mig då det var då du gick över till andra sidan. Jag ägnar dig många tankar året runt, oftast när jag hör en låt du tyckte om eller när jag passerar ditt barndoms hem med tåget. Ofta ler jag och skrattar lite för mig själv åt alla tokigheter vi gjorde. Men den här månaden är alltid ett helvette och har varit de senaste åren. Men i år är det nästan outhärdligt.. Malin.. .. älskade Malin.. Detta är den sista bilden på oss tillsammans som jag har. Du hade förmodligen ännu mer då vi umgicks en hel del efter denna togs. Detta var nyårsafton 2007/2008 . Vi hade inte piffat till oss ännu, men jag tycker vi är rätt söta ändå❤

Allt påminner om dig.. till och med en vit BH. För jag minns att du var avundsjuk på lin splitternya bh jag en gång köpt. Självklart fick du låna den för vi hade samma storlek. Jag fick aldrig tillbaks den bhn. Det gjorde mig absolut ingenting.. Minns att jag sa att den va finare på dig iallafall.

Det var en person som sa att sorgen blir lättare med åren. Den personen ljög för mig.. För det blir inte lättare. Visserligen olika för alla.. Det är dom att jag plågar mig själv genom att tänka på dig, men jag kan inte släppa tankarna på dig.. Inte nu.. Kanske aldrig? Kommer det någonsin lindras? Sorgen, saknaden, alla ”om”?

Det är som att jag plågar mig själv, men det har jag alltid gjort. Du sa det till mig en gång till och med, jag var ledsen över att en kille jag var kär i inte var intresserad av mig. Du sa ”För i helvette michaela, sluta plåga dig själv med alla tankar han är inte värd dig iallafall” . Givetvis hade du rätt i det, men det tog mig väldigt länge att förstå det.

Men Malin! Du är varenda tanke och varenda tår som faller ner från mina kinder.❤

4 reaktioner till “Plågar mig själv.”

  1. Man måste få vara ledsen och sakna, tycker det finns något fint i det. Men försök att byta ut några av de sorgliga tankarna till kärlekstankar på allt fint ni hade och försök omfamna det ❤️

Kommentera