Möte med psykiatrin idag

Den här veckan hsr varit väldigt omtumlande och jag känner mig jävligt utmattad. Så jäkla orkeslös och har inte lust med någonting alls i ärlighetens namn. Men idag har jag möte på psykiatrin vilket känns ganska skönt. Har inte varit där på ett tag pga olika anledningar. Men ska bli skönt att prata av sig lite. Jag hoppas att min sköterska inte pressar mig för mycket idag, jag vet att hon vill få mig att prata om saker jag avskyr att prata om. Hon kanske är snäll idag för att det är fredag? Man kan ju alltid hoppas eller hur😉 .
Jag ska inte låta otacksam för det är det sista jag är. Jag är glad att jag får den hjälpen jag behöver från psykiatrin. Det finns dem som kämpar med näbbar och klor för att få hjälp utan resultat

Ska försöka få igång bloggen ordentligt under nästa vecka tänkte jag. Saknar skrivandet och all kommunikation jag har med er som läser😘

2 reaktioner till “Möte med psykiatrin idag”

  1. Och vi saknar dig! ❤️ Känner verkligen igen den där orkeslösheten, och ju mindre man gör ju värre blir det typ. Ibland vill jag bara pausa livet, lägga mig och sova i några dagar för att sedan vakna när alla problem har löst sig. Hoppas det går/gick bra hos psykologen ☺️ ”varma kramar”

Kommentera