För att få tankarna på annat!

Jag är fortfarande väldigt utmattad psykiskt och tankarna bsra snurrar runt som en jäkla karusell. För att försöka få tankarna på annat så följde jag med Micke och hans familj ut och käkade igår. Hans mamma fyllde år tidigare i veckan så vi ville fira det. Vi åkte till Norrtälje och åt på restaurang på g. Har ätit där en gång tidigare och det var på min 30 års dag. Då var jag tvärnöjd med maten, men igår var det inte lika bra. Kanske för att jag tog en annan rätt?

Det var trevligt att komma ut en stund faktiskt. Sen att jag tycker vi va där i alldeles för kort stund är en annan sak. En person i sällskapet var stressad och bad om notan utan att ens tänka på att några av oss hade mat kvar på tallriken, vissa ville ha efterrätt så det vart lite tjafs om det. Men mickes mamma va nöjd med maten och vinet, vilket var huvudsaken för det var hennes kväll. Synd att hon inte fick efterätt dock.

Hur har eran helg varit?

3 reaktioner till “För att få tankarna på annat!”

  1. Det ser i alla fall väldigt gott ut! Synd att det inte smakade lika bra och trist med personen som hade så bråttom! Jag är inte heller den som vill sitta kvar längre än nödvändigt men jag skulle ju aldrig be om notan innan alla är klara, dålig stil!

  2. Va härligt å trevligt att ni firade hans mor då med å äta på restaurang. Men tråkigt att en annan vid bordet hade bråttom å inte tänkte på er å så då. Lät nästan lite halvt respektlöst typ eller så!…. Eller?! 😕

Kommentera