Imorgon smĂ€ller detđŸ€˜

Godkväll.
Herregud vulken dag jag har haft. Morgonen började med att jag fick stå och skotta i 20 minuter, satan vad det har snöat. Micke påminner mig ständigt om att värre ska det bli, ska vara såhär hela veckan. Han är nog lika bitter som jag över snön, trots att den kommer varje år. Var iväg och handlade med Helen efter jag hade skottat, känns skönt att ha frys och kyl fullt med käk igen. Inte lika trevligt för kontot. Men det är skit samma, det finns fortfarande pengar att ta av om det behövs.

Imorgon så ska jag träffa min lillasyster Natti, vi har inte träffats sedan i somras. Ska bli riktigt kul, vi ska på bio och se Everyday. Hon ville så gärna se den, ja jag med om jag ska vara ärlig☺  Köpte biljetterna i mitten av förra veckan. Så taggad🤘

Jag som avskyr att åka kommunalt kommer nog få frispel imorgon, men vet ni? Det är värt det. Har saknat min syster väldigt mycket❤

Hur har eran start på veckan varit?

6 reaktioner till “Imorgon smĂ€ller detđŸ€˜”

Kommentera