Kan det bli påsk snart?

Det var fantastiskt mysigt att träffa min lillasyster i tisdags. Det var dock lite problem med den kommunala trafiken så jag fick vänta på henne i Mall of Scandinavia i en timme. Men det var inte hela världen, jag underhöll mig med att köpa nya strumpor och nya hår snoddar. När natti kom så gick vi och åt på subway och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag vet att vi är systrar men det är sinnessjukt hur lika vi är. Skrämmande på ett bra sätt, går det ihop?

Vi såg filmen Everyday på bio , en riktigt söt kärleks film. Vi båda tyckte den var bra☺ En typisk tonårs film, men man fick sig en del skratt.

Nästa gång vi ses är under hennes påsklov och då får jag även träffa min syster Lisa. Kommer bli hur bra som helst❤

Hur har eran vecka varit hitintills? Herregud veckan är snart slut, tiden går så jäkla fort.

2 reaktioner till “Kan det bli påsk snart?”

Kommentera