Första middagen tillsammans på en vecka

Det har faktiskt varit en bra dag idag, tänka sig det var ett tag sedan. Jag har städat lite och hjälpt min svärmor med disken då hon har rygg problem just nu. Även om det vara var två diskmaskiner så kändes det bra att hjälpa, vilket egentligen är solklart. Men jag märkte hur tacksam hon blev, och det värmde mitt hjärta. För första gången på säkert en vecka så åt jag och Micke middag tillsammans.. Man kan tycka att vi borde göra det varje dag då vi bor ihop och har ett förhållande 😂. Men faktum är att det är sällan vi gör det.. Anledningen? Han är sällan hungrig samtidigt som jag så det har blivit att jag gjort matlådor så kan man käka när man vill.

Smart tycker jag☺ Men idag lagade vi mat tillsammans och det var så mysigt. Det vart nötytterfile, barbeque potatis och bearnaisesås. Just det, ett glas vin också.

Efter maten så la vi oss i sängen för att kolla på en serie vi började på förra veckan. Nymfi heter den, en finsk serie som är riktigt bra. Har du netflix så rekommenderar jag den starkt.

Hur har eran måndag varit?

2 reaktioner till “Första middagen tillsammans på en vecka”

Kommentera