En trasig axel och en stukad stortå!

Energinivån är på noll idag. Klockan ringde vid 7 men klev inte upp förens vid 8. Slog igång en tvättmaskin för att sen åka iväg en sväng med Helen. När vi kom hem så slocknade jag på sängen i någon timme. Riktigt skönt att sova lite då varken Micke eller jag sov någe vidare i natt. Vi låg och vred och vände på oss i vad som kändes i timmar. Han är hemma från jobbet idag pga sin Axel. Han slog omkull två gånger för någon månad sedan och smärtan kommer och går. Inte nog med det så det så stukade jag stortån för 3veckor sen.

Den hinner aldrig läka heller för jag är jäkligt klumpig och slår i den hela tiden. Vissa dagar kan jag knappt gå, så micke och jag känner oss lite invalida😂.

Hur har eran dag varit?

3 reaktioner till “En trasig axel och en stukad stortå!”

  1. Usch då☹ stackars å stund tån. Lät inge vidare kul du å att även han slagit i axeln lät ju inte bra det heller. Hoppas det blir bättre för er så småning om då. Krya till er båda.🌸

Kommentera