Dont trust the bitch in apparent 23

Den här dagen har verkligen bara svept förbi. Jag har inte gjort annat än att kolla på serier med min bättre hälft. Vi började kolla på en serie i morse som heter ”Dont trust the bitch in apparent 23”. Att vi inte upptäckt den tidigare, som vi har skrattat under dagen. Vi slog av Tv:n runt 20 för micke ville spela lite dator. Det är rätt skönt med serier, dyka in i en annan värld för en stund. Eller ja idag var det inte en stund utan i flera timmar.

Imorgon så har jag möte med psykiatrin vilket är välbehövligt. Att ha möte varannan vecka tror jag är för lite just nu, ska fråga imorgon om vi kan ha det en gång i veckan istället. Fast samtidigt så kostar det ju att gå dit, mitt frikort gick nyss ut. Äh vi får se hur det blir med det där. Det viktiga är att jag får den hjälpen jag behöver. Vilket jag i det stora hela tycker jag får. Vissa saker är dock inte deras avdelning. Nåja vi får se vad de säger imorgon.

Vad har ni gjort idag?

6 reaktioner till “Dont trust the bitch in apparent 23”

Kommentera