Music that matters#16

Nu var det ett tag sedan jag körde ett ”Music that matters” inlägg. Var faktiskt en vän som påminde mig igår om det så nu kör vi.

Shiraz lane är ett grabbgäng från Finland som nydligen släppt sin 2a platta. Jag har skrivit om dem förut, men dom är värda att nämna igen. Den nya plattan heter ”Carnival days” och den är så jäkla bra rakt igenom. Inte en enda låt som är mindre bra. Nedan finner ni en utav mina favorit låtar ifrån plattan.

Tycker ni att det är bra? Vill ni se dem live? De spelar i Stockholm den 30e mars, de ska vara förband till inga mindre än Crashdiet på södra teatern. Tyvärr kommer inte jag närvara av olika anledningar. Men rekommenderar er verkligen att se dem live. Det är sån energi och ett jäkla drag när de här grabbarna står på scen.

4 reaktioner till “Music that matters#16”

Kommentera