Överklagan kommer skickas till förvaltningsrätten.

Jag var en timme tidig till Roslags Näsby idag, ja det är där psykiatrin ligger. Jag slog mig ner på ett cafe och hoppades på en lugn stund innan mötet. Det jag inte tänkte på var att det var lunch rusning så det var en del folk, det gick bra tills en stor barn familj kom in och väsnades. Då fick jag ren panik av någon anledning och slängde i mig det jag hade kvar av kladdkakan och nästan sprang ut. Cafe mumma är faktiskt det enda cafet i roslags näsby så det är inte konstigt att det är mycket folk. Jag var ju där förra året för att jag eventuellt skulle börja arbetsträna där. Hualigen de va tur att jag inte gjorde det😂.

Är det bara jag som avskyr väntrum? Jag fick spendera 30 minuter där innan det var dags för mitt möte. Endast för att jag vart stressad på cafét. Vet inte vad som var värst? Stressen eller att sitta i ett väntrum och det kryper i kroppen?

Mötet gick iallafall bra. Jag visade beslutet från Försäkringskassan och hon rådde mig att överklaga till förvaltningsrätten. Jag har dryga 2 månader på mig att skriva ihop något och skicka in. Någonting som känns lite trist är att det känns som att alla redan bestämt sig. Men har jag gått såhär långt i processen så kan jag lika gärna testa den sista utvägen också eller hur?  Jag kan inte få mer än ett nej till. Vi pratade även lite kring min hetsätning och fick rådet att kontakta en ätstörnings klenik i Stockholm. Vet inte riktigt om jag ska göra det, trots att jag vet innerst inne att mitt beteende inte är sunt . Gäller bara att våga ringa samtalet.

Känner mig helt slut efter den här dagen. Försökte vila en sväng när jag kom hem utan resultat. Får helt enkelt försöka komms i säng tidigt ikväll. Har ingenting planerat under helgen, så det blir nog en rejäl sov helg😂

Vad är era helg planer?

Kommentera