De bästa idéerna kommer precis innan du ska somna.

Hur fasiken ska jag få ihop en bra överklagan till förvaltningsrätten? Det står helt still i mitt huvud. Jag har snurrat in på att det inte spelar någon roll vad jag skriver,för de har redan bestämt sig. Men förvaltningsrätten och försäkringskassan är ju faktiskt två skilda myndigheter. Jag vet att jag har god tid på mig att få ihop något, men stressen är inte mindre för det.

Jag kunde inte sova igår för jag låg och grubblande på det här. Det drev mig till vansine samtidigt som jag fick en del ideer som jag givetvis glömt bort idag

Visste ni att när man precis ska till och somna så är ens sinne helt rent och klart och då kommer de bästa idéerna? Det är säkert olika från person till person men jag läste det någonstans och jag håller med. För min del är det så, sen att jag inte minns dagen där på är en annan sak. Kanske ska skriva ner allt när jag väl får en lysande idé, hur trött jag än är? Vi får se hur det blir med den saken.

Så efter en natt med väldigt lite sömn så är.jag väldigt mosig i huvudet. Men jag avstår en powernap för jag vill kunna sova i natt.

Brukar ni ha svårt att sova när ni har mycket att tänka på?

2 reaktioner till “De bästa idéerna kommer precis innan du ska somna.”

Kommentera