Jag är inte intresserad av ditt perfekta liv

Jag vet inte riktigt vad det är som händer för tillfället. Personer jag inte pratat med på säkert över tio år hör av sig och vill ses. Några fyller mitt hjärta med glädje medans jag undrar vad de andra håller på med? Vi har inte haft kontakt av en anledning men den anledningen kanske automatiskt blir bortblåst i vuxen ålder? Jag är inte långsint men jag tänker att hade vi inget gemensamt för 10 år sedan lär vi ju inte ha det nu? Det är som att jag tar på mig en sköld och tänker ”De vill bara visa upp sitt perfekta liv, och se ner på mig som inte riktigt kommit någon vart”. Jag avskyr den här känslan. Men jag var inte sen med att säga vad jag tyckte och tänkte till dem heller. Men det är lite skumt att de flesta har hört av sig inom loppet av en vecka? Men som jag skrev så fyller en del mitt hjärta med glädje. Jag tror att det är läge att jag ger mig ut och socialiserar med gamla vänskaper som jag faktiskt bryr mig om. De är personer som inte dömde mig på den tiden och de kommer garanterat inte göra det nu heller. Känns härligt och glädjefyllt.

Nämnde en av personerna i gårdagens inlägg och det är verkligen en pärla. Vi har gått igenom mycket tillsammans, både på gott och ont. Det är en vän jag absolut vill ha i mitt liv. Vi sa det när vi pratade i telefonen att vi skiter i det negativa nu då vi båda ser världen med nya ögon. Ingen av oss är sådana personer som gillar att gotta sig i andras olycka eller problematik.

Men har en känsla att några av de som hört av sig inte riktigt vill ha en vänskap, de är bara jävligt nyfikna . Men jag är inte intresserad av det. Jag vet vilka som vill mig väl och inte. Så pass klarsynt är jag, och tacka fan för det.

Kommentera