Ibland är jag rädd för att sova

Jag hade en dröm för ett tag sedan som jag inte kan släppa. Jag drömde att jag låg och sov och jag kämpade föbrilt att få upp ögonen. Hur jag än gjorde så gick det inte. Medans jag kämpade med att få upp ögonen så vart jag rädd i drömmen, tänk om jag blivit blind? Jag vet att jag har dålig syn men man kan ju inte bli blind bara sådär? Tankarna gick och gick och jag när jag väl kunde öppna ögonen i drömmen och kunde se så såg jag 3 av mina bästa vänner som står på rad och ber mig välja mellan dem? Jag minns att jag sa att jag kan aldrig välja bland mina vänner, för alla har lika mycket värde. Det dem kände i samma sekund som jag sa det kände jag också. Riktigt obehagligt faktiskt. När jag vaknade på riktigt så var jag extremt förvirrad och kände så mycket obehag. Givetvis lyfte jag luren och hörde av mig till mina vänner för att sen om dem mådde bra, vilket de inte gjorde tyvärr. Jag berättade om drömmen och de skrattade och sa att en riktig vän ber aldrig någon välja. Helt sant och jag kände mig inte så illa till mods. Men sådana här drömmar gör att jag är rädd för att sova ibland.

Sen valde jag att berätta för min sambo och dom som känner Micke vet att han är en riktig retsticka. Han gjorde mig riktigt förvirrad igen genom att säga ”Vem vet du kanske drömmer nu med? Du rent av kanske ligger i koma, och när du tror att du hör någonting så kanske det är doktorer som pratar med dig” Följt av ett retsamt flin haha. Sen skrattade vi åt det hela och fortsatte dagen i vanlig ordning.

Har ni haft någon dröm som var så pass obehaglig att ni inte kunnat släppa den?

 

2 reaktioner till “Ibland är jag rädd för att sova”

  1. Men hua va obehagligt! Även lite småläskigt att du kan känna av dina vänners mående i drömmar. Asså det där var ju riktigt taskigt av honom! :O

Kommentera