På med säkerhetsbältena.

När jag började blogga för ett par år sedan så var min tanke att jag bara skulle få utlopp för mina känslor. Jag snurrade runt på ett gäng olika portaler och blev alltid irriterad över att det krånglade så mycket när jag skulle skriva inlägg, det var problem med att logga in etc. Förra veckan fick jag ett råd , att inte vara kvar på någon portal utan att bli egen. Jag följde rådet men har fått väldigt mycket hjälp på vägen för jag hade garanterat inte fixat allt detta själv. Jag har två personer att tacka för detta. Christer som hjälpt mig med allt, utan dig hade det aldrig gått. 

Sen har vi en underbar tjej som fick mig att kontakta Christer från första början och det är Jennifer.

Tack!!

 

Nu får vi se vart denna resa tar mig. Ta på er säkrehetsbältena för nu kör vi!!

mde

3 reaktioner till “På med säkerhetsbältena.”

  1. Heja dig! Så snyggt du har fått det här inne 😀 Så lite så!
    Tack för att du finns för mig <3 Jag är så glad att vi har lärt känna varandra 😀
    Finns din blogg på blogkeen? Lättare för mig att följa dig om den finns där 🙂

Kommentera