Känner mig låst!

Godmorgon!

Jag vaknade för en liten stund sedan, känner mig rätt pigg faktiskt. Har ni sovit gott? Idag vägrar jag sitta inne hela dagen och inte göra ett skit, höll på att bli galen igår och det ska erkännas att jag fick ett utbrott. Hade sett fram emot något som uppenbarligen inte skedde pga missuppfattning. När jag ätit lite frukost så är tanken att jag ska bege mig iväg till antingen Rimbo eller Täby. Vad jag ska hitta på där vet jag inte, men jag behöver komma hemifrån en stund. Känner mig så instängd och låst på våra 25kvadrat. Men som jag alltid sagt så har jag tak över huvudet och det är jag tacksam för❤

 

Vad hittar ni på idag?

5 reaktioner till “Känner mig låst!”

  1. Alltid skönt att komma iväg lite. Hoppas du får en underbar påskafton <3 Jag ska nog rulla mot päronen om några timmar eller så.

Kommentera