Värt att sura över något jag inte har kontroll över?

Jag känner mig som en riktig olycksfågel idag, eller kanske inte olycksfågel. Men turen är absolut inte på min sida. Jag var till apoteket för att hämta ut medecin och det visade sig att de inte hade den inne. Jag frågade då om de hade den jag brukar ta fast med en skåra i så jag kunde dela på den för det är Quetapin 100mg jag har hemma och jag ska äta 50 mg i 20 dagar. Men expediten berättade för mig att den jag fått utskriven är den jag skall ta och absolut inte dela på de jag har hemma då den nya håller i sig längre osv. Hon skulle beställa in så det finns att hämta på måndag.

Ett problem jag har är att om jag ställt in mig på något och det inte blir så, ja då blir jag antingen arg eller ledsen. Nu hade jag ställt mig in på att börja nedtrappning ikväll och så blir det inte. Så jag vart ganska irriterad. Det är någonting jag ver att jag måste jobba på, för jag kan inte gå rubt och vara irriterad stup i kvarten bara för att vissa saker ändras. Det här är ju egentligen en skit grej att vara irriterad på och det påverkar Micke också när jag blir såhär. Nä det finns andra saker stt lägga sin irritation på. Det är inte värt att sura över något jag inte har någon kontroll över.

En kommentar till “Värt att sura över något jag inte har kontroll över?”

Kommentera