Trött på att förstöra min kropp

Idag mår jag lite bättre än igår. Vilket känns väldigt skönt, det var ingen rolig dag igår kan jag säga. Jag skulle ha träffat en vän jag inte träffat på länge, men jag klarade inte av att vara social. Som tur är så var min vän väldigt förstående och berättade att jag inte behövde oroa mig. Kände mig som en riktigt dålig vän för en stund. Men som sagt jag hade inget att oroa mig för.

Jag och Micke började kolla på en serie för två dagar sedan som vi såg klart igår. Troy Fall of the city. Otroligt bra serie. Gillar dock filmen Troja betydligt bättre,det är trots allt min favorit film. När vi kollade serien så sa jag hela tiden ”Ja just det, så var det ja” . Kändes som att jag kunde varenda replik och visste vad som skulle hända. Men det gör absolut ingenting för serien är som sagt riktigt bra.

Min plan för dagen är att åka till apoteket och hämta mina medeciner, var dit igår men de gade inte kommit in ännu. Sent igår iväll så fick jag ett sms om att de nu finns på apoteket i Rimbo. Solen skiner idag så det får bli en promenad till och från bussen. Ser fram emot att trappa ned mina mediciner, är trött på att förstöra min kropp innefefrån. Vill bara äta de mediciner som är högst nödvändigt. Så som mina antidepressiva och ångestdämpande. Målet är som sagt att sluta äta mediciner helt. Men det är omöjligt just nu för antidepressiva hjälper mig att klara av vardagen. Men sova utan medikament är det jag vill. Framöver kanske det är möjligt, först nedtrappning sen får vi se vad som sker.

Vad hittar ni på idag?

2 reaktioner till “Trött på att förstöra min kropp”

Kommentera