Glad att jag åkte

När jag vaknade i morse så ville jag absolut inte åka till psykiatrin, var så jäkla trött och fylld av ångest. Jag hade fått besked om fortsatt sjukpenning men när jag slängde ett öga på beslutet så såg jag att min läkare bara sjukskrivit mig i en månad, när jag var hos henne sist var det tal om 3 månader i taget. Så jag tvingade mig själv att åka in till min stödkontakt så jag kunde ta upp detta. Hon skulle medela min läkare så får hon åtgärda detta. Jag är faktiskt glad att jag parvlade mig iväg för jag mår betydligt bättre nu än i morse. Vi pratade mycket kring min sömn och ångest. Hon får mig alltid att se saker ur en annan synvinkel och det är jag väldigt tacksam för. Jag har gått hos henne i så många år och jag förvånas varje gång över hur duktig hon är på sitt jobb och hur mycket hjälp jag faktiskt får. Det är tyvärr inte alla som får det av olika anledningar.

Min ångest är som bortflugen och jag sitter ute i solen med Micke.
Vi har det så jäkla bra vi! Hoppas ni också har det en härlig fredag❤

6 reaktioner till “Glad att jag åkte”

Kommentera