Dokumentär – Keith Richards: Under the Influence !

Jag älskar att kolla på dokumentärer av olika slag. Det som lockar mig mest är givetvis de som handlar om musik/artister. Självklart händer det att jag fastnar i amdra typer också, fängelse dokumentärer kan vara riktigt intressant tex. Jag har tänkt skapa en ny kategori här på bloggen där jag tipsar er om olika dokumentärer. Jag tänkte göra slag i saken direkt och tipsa om en jag såg i helgen.

Keith Richards: Under the Influence !

Enda sedan jag var en liten parvel så har jag älskat Keith Richards. Minns när jag såg en bild på honom första gången och jag sa ”Han ser så häftig ut” Sen när jag hörde han spela gitarr första gången så var jag i sjunde himlen Jag tycker han är en extremt cool gubbe. Jag såg The Roling Stones live för ett par år sen. Det ska erkännas att jag inte är ett superfan av The Rolling Stones, men jag fick biljetter av en bekant och jag ville såklart se Keith Richards magi när han spelar gitarr😂 Jag fick mig en rejäl upplevelse kan jag säga.

När jag såg att det fanns en dokumentär om honom så vart jag eld och lågor, bunkrade upp med popcorn och läsk tröck på play och försvann in i Keiths värld.

I den här närgångna dokumentären berättar rocklegenden Keith Richards om människorna och musiken som har inspirerat honom ända från barndomen till i dag.

Man behöver inte gilla Rock And Roll eller Blues för att se den här dokumentären. Ge den en chans mina vänner❤

6 reaktioner till “Dokumentär – Keith Richards: Under the Influence !”

    1. Ååh ja men sådana kommentarer är intressanta dem med. Dock så behöver jag vara i ett visst ”mood” för att se dokumentärer om historien.

Kommentera