Jag hade en dröm som gick i uppfyllelse

När jag var 6-7 år så satt jag och kollade på sikta mot stjärnorna tillsammans med min mamma. Vi kollade alltid på det när det gick på tv, minns ni det programmet? Jag fattade aldrig att det var en tävling och att personerna som var med imiterade sina favorit artister. Men jag var inte speciellt gammal så hur skulle jag kunna förstå det? En kväll när vi satt framför tvn och kollade så var det en kille som sjöng ”Bed Of Roses” och jag vart helt paralyserad och sa att han va så himla bra. Mamma berättade då för mig att han initerade Jon Bon Jovi . Jag visste inte vem det var men jag tjatade alltid efteråt om att vi skulle lyssna på Jon Bon Jovi och mamma nekade mig aldrig det, hon älskade det precis lika mycket som jag. När jag blev äldre så insåg jag att han inte var solo artist och att bandet hette Bon Jovi.

Min mamma berättade för mig att hon sett dem live när hon var höggravid med mig i magen så det var inte konstigt att jag gillade dem. Under hela min uppväxt lyssnade jag flitigt på dem och drömde om att få se dem live. Jag hade chansen att göra det när jag var i 15 års åldern, men jag åkte fast för snatteri så istället för att ge mig utegångsförbud så förbjöd min pappa mig att gå och se dem. Han tyckte det straffet var lämpligast för jag hade inte lärt mig en läxa av utegångsförbud. Såhär i efterhand så håller jag med, men då var jag förkrossad och vart ännu mer rebellisk.

Men 2013 så kom dem tillbaks till sverige och jag hade ett helvette att få ihop pengar till biljetter. Micke hjälpte mig så jag kunde köpa två plåtar. Med mig tog jag min mamma, hon fyllde 50 det året så jag tyckte det var en suverän present. Hon blev så jäkla glad och vi var båda två väldigt exalterade. Äntligen skulle min dröm gå i uppfyllelse. Konserten var inte top notch det ska erkännas. Men att stå där tätt intill min mamma och få sjunga med i varje låt, gråta av lycka, hoppa och skrika.. Det mina vänner, det var top notch och jag ser tillbaks på den dagen med glädje.

Jag och mamma straxt innan Bon Jovi klev på scen.

Ett fantastiskt minne som jag kommer hålla fast vid så länge jag lever. Drömmar kan gå i uppfyllelse. Vad har du för drömmar? Har dem gått i uppfyllelse?

4 reaktioner till “Jag hade en dröm som gick i uppfyllelse”

Kommentera