Friendship Never Ends❤

Tänk att det snart har gått ett år sedan vi lärde känna varandra. Tiden går så himla fort och vi har hunnit med en hel del på så kort tid. Fantastiska konserter där vi dansat skrattat och sjungit halsen av oss, känslosamma stunder som jag alltid kommer att bära med mig. Vi tjafsar som syskon men jag tycker det hör till även om det är jobbigt. Vi löser problemen lika snabbt som vi skapat dem, vår vänskap är som ett förhållande och jag skulle inte byta ut det mot något annat.
Första gången vi träffades så minns jag att jag sprang och kastade mig i din famn och det kändes så självklart. Lika självklart som att jag älskar dig och att vår vänskap är stark och unik. Jag vet att jag kan berätta allt för dig och det stannar i ditt hjärta och det är ömsesidigt.

Du&Jag Maria Du&Jag

3 reaktioner till “Friendship Never Ends❤”

  1. Oj så vackra ord från en sån vacker kvinna på alla sätt & vis! Är så glad att jag har dig inte bara för att vi älskar varandra men för att vi respekterar varandra i vått & torrt! Du & jag min finaste ❤Du har fått mig att inse vad älta vänskap är! Är så glad för att du är min själsyster ❤❤❤❤❤

Kommentera