Konstiga drömmar

När jag vaknade morse så var inte humöret på topp. Jag tror det beror på att jag har extremt märkliga drömmar om nätterna. Vissa hänger över mig som ett åskmoln under dagens gång. Jag kan inte släppa dem och jag försöker tyda dem på bästa sätt. Vissa är solklara vad de betyder och andra blir jag inte klok på. Men en glad nyhet är att jag somnar snabbare om kvällarna nu. Kroppen har alltså vant sig med nedtrappnings medicinen. Jag har bara 3 dagar kvar tills den är slut sen ska jag inte äta den mer. Kommer nog ta en liten stund att vänja sig när själva nedtrappningen är över också men det är okej.

Idag har jag inte gjort något speciellt. Mest kollat serier och försökt finna ro i kroppen, det har varit lättare sagt än gjort. Börjar ordna till sig nu såhär på kvällskvisten. Ska läsa lite och försöka koppla bort allt annat.

Om det är bra väder imorgon och om både micke och jag känner oss manade så ska vi kolla när min syster spelar fotboll. Alltid lika roligt och vara på plats och hejja, men om vi inte kommer iväg så kommer vi se matchen på nätet. Det är fantastiskt att NT sporten engagerar sig så mycket i Roslagens damfotboll.

Vaf har ni för planer i helgen?

2 reaktioner till “Konstiga drömmar”

  1. Förstår att drömmar inte alls är kul gumman! Men du är så stark min älskling så jag vet att du tar dig igenom det! Jag hoppas ni kommer iväg på din systers fotboll <3 Jag ska bara mysa med folket här hemma men du fattas mig!!

Kommentera