Har hamnat i en negativ bubbla

När allt känns som svårast och tuffast så har jag en tendens att hamna i en negativ bubbla. Varenda misstag jag gjort i livet snurrar runt i huvudet på mig. Varför blir det så? Misstagen ör redan gjorda och jag kan inte förändra det som redan skett. Jag hörde ett riktigt bra citat häromdagen ”Ägna inte fem minuter åt en negativ tanke som inte kommer påverka dig om fem år”. Jag ska försöka börja leva efter det. När jag är i den negativa bubblan är det svårt för mig att ta mig ur den.

Men det här fungerar inte i längre och allt går om man vill. Det finns så mycket positivt i mitt liv, det positiva brukar oftast över min ångest. Iallafall för en liten stund, men den stunden är jävligt dyrbar.

Ska se till att göra saker som får mig lugn och harmonisk. Skriva är det som hjälper mig mest men jag har även andra saker att ta till. Promenader, måla, gosa med husdjuren,baka och träffa vänner. Nu är det dags att ta tag i bitarna.

Vad får dig harmonisk?

2 reaktioner till “Har hamnat i en negativ bubbla”

Kommentera