Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Det har varit en väldigt blandad helg. Måendet har skiftat väldigt mycket, men så är det ibland och det är helt okej.

Vi kom aldrig iväg på syrrans match, både micke och jag vaknade sent och jag hade haft en hel del mardrömmar. Det blir inte alltid som man tänkt sig.. Men det kommer fler gånger jag får se henne skina på plan, säsongen har precis dragit igång.

Istället så kollade vi bara på en massa serier och kopplade av, riktigt skönt faktiskt. Jag fikade med mickes föräldrar under lördagen då det hade bakats jordgubbs paj, det var riktigt jävla gott och vi bestämde att vi ska ta upp der här med bakning igen. Jag bakade väldigt ofta för förut och jag älskar det, både att tillverka och äta☺

Under gårdagen så åkte jag och Micke iväg en sväng för att handla samt köpa med mat hem från wooken. Skönt att slippa laga käk tycker jag. Det vardagliga sysslorna är väldigt svåra för mig just nu och jag vet inte varför? Men det vänder snart det är jag bombsäker på.

Hur var eran helg? Gjort något spännande?

Kommentera