Avskyr att behöva ta ångestdämpande.

God morgon.

Igår kväll innan jag gick och lade mig så var jag tvungen att ta en ångestdämpande, en stesolid för att vara exakt. Jag avskyr att behöva ta en stesolid då de är väldigt beroende framkallande. Men när jag har sån kraftig ångest som jag hade igår så har jag inte mycket till val tyvärr. Vissa gånger kan jag hantera ångesten utan mediciner men det gick inte igår.

Idag mår jag bättre men är jävligt mosig i huvudet och seg i kroppen. Tur att jag bara ska vara hemna idag. Imorgon har jag tid på psykiatrin vid 11 så då får jag kliva upp tidigt, jag bor inte direkt runt hörnet. Känner redan nu att jag inte har någon lust att åka, men jag vet att det är bra för mig så jag kommer givetvis åka iallafall.  Har som regel att så länge jag inte är magsjuk eller febrig så åker jag dit. Dem hjälper mig otroligt mycket och jag är så tacksam.

Idag ska jag som sagt bara vara hemma, blir nog till att läsa hela dagen . Orkar inget annat känner jag.

Vad hittar ni på idag?

7 reaktioner till “Avskyr att behöva ta ångestdämpande.”

 1. Nöden har ingen lag min älskling ❤ Ibland måste man! Idag ska jag snart åka & handla sen blir det att ta det lugnt här hemma!

 2. Så jobbigt med beroendeframkallande medicin, men vad gör man? Måste man ta den så måste man. Sitter själv i samma båt med stark smärtstillande och kramplösande. Jag orkar inte bita ihop vid mina gallstensanfall utan måste ta läkemedel, mår som en skit i flera dagar efteråt men för att kunna hantera smärtan tvingas jag ta dem i väntan på operation. Kram på dig ❤️

  1. Ja jag tycker verkligen inte om det, men ibland är det de enda som hjälper . Gäller att gilla läget så att säga. Tråkigt att höra att du lider av smärtor, hoppas operationen är snart❤

 3. Känner du du dig helt seg i huvudet och vet inte riktigt vad du gör när du tar ångestdämpande alltså samma dag?

  Det gör jag av Lergigan. Tog en sån när jag jobbade för var så stressad och lite panikslagen då jag inte visste hur allt fungerade på arbetsplatsen. Och jag kände mig helt lost.
  Skulle behöva testa något annat ångestdämpande som inte har samma negativa effekter så är jätte tacksam för svar 🙂

  1. Det beror helt på vilken dos jag tar. Lergigan funkar inte riktigt för mig, jag tar den i samband med sömn medicinen . Men den dämpar inte ångesten ngt vidare för mig. Men när jag tar stedolid blir jag först seg, sedan otroligt uppåt.

Kommentera