Det är mysigt att drömma sig bort.

Det gick bra på psykiatrin idag och det var första gången på länge som jag gick därifrån och kände mig lite lättad. Vi pratade mycket kring sömn,separationsångest,ångest och en del annat. Bland annat om att vi ska skära ner på besöken, ska dit var tredje vecka istället för varannan. Just av anledningen att jag inte skall se psykiatrin som ett hem, utan jag ska ägna min tid till saker jag tycker är roligt. Bli mer social med vänner och familj.  För flera år sedan lärde hon mig en form av avslappnings teknik man kan ta till innan sömn om man är tankspridd. Skulle ni vilja att jag skrev om den i ett enskilt inlägg?

När jag var klar och stod vid bussen och skulle hem så ringde Micke och berättade att han var i närheten så han kunde plocka upp mig. Det var faktiskt riktigt skönt att få åka bil. Vi tog en sväng till Vallentuna för att handla lite då jag behövde lunch. Vi tog den gamla vägen hem då vi inte åkt den på länge. Det är så fina hus längs den vägen så vi satt och pratade om att vi gärna vill bo i villa/hus. Men det kommer senare i livet för just nu har vi inte möjlighet till det. Men det är så otroligt mysigt att drömma sig bort lite.

Ikväll ska vi kolla på film och äta morötter och dipp. Världens godaste tilltugg tycker jag.

Vad hittar ni på ikväll?

4 reaktioner till “Det är mysigt att drömma sig bort.”

  1. Ja ett sånt inlägg skulle absolut vara intressant, man kan aldrig få för mycket kunskap.
    Kvällen blir lugn för min del, kolla lite serie och bara mysa tror jag.

Kommentera