Dokumentär – Show em’ what you’remade of !

Dokumentären jag tänker tipsa er om idag kanske förvånar er lite? Ni som läst min blogg länge vet att jag är en rock tjej enda in i ryggmärgen. Men när jag var barn så lyssnade jag faktiskt väldigt mycket på Backstreet boys, Spice girls, Hanson och Nsync osv. Jag tror de flesta i min ålder gjorde det som barn, det var det enda som gällde fram tills den dagen jag upptäckte rock och då var jag inte gammal. Fan nu svävar jag iväg.

Dokumentären jag vill tipsa om är Show em’ what you’remade of !

Denna dokumentär följer popstjärnorna i Backstreet Boys när de spelar in sitt album In a World Like This och ger sig ut på världsturné.

Killarna tar med oss till olika platser och berättar hjärtskärande historier om saker de varit med om i sitt liv. Jag ska erkänna att det rann ett gäng tårar längs mina kinder. Dokumentären är känslosam och jag tycker att ni ska kolla in dig. Pojkbands fan eller inte, ni kommer säkerligen bli lika berörda som jag.

En kommentar till “Dokumentär – Show em’ what you’remade of !”

Kommentera