Becka Gästbloggar

Fredagen är här och det är dags för dagens gästinlägg som är skrivet av fina Becka!

Hur jag ser på olika relationer
Först och främst vill jag tacka Michaela för att jag får gästbloggahos henne, alltid lika roligt när man blir tillfrågad att gästblogga. I detta gästbloggsinlägg tänkte jag ta upp ett ämne som berör mig väldigt mycket och som är egentligen jobbigt att skriva om men är tillräckligt stark för att skriva om det. Ämnet är relationer, vad har jag för relation till min familj? Vad har jag för relation till min släkt? Vad har jag för relation till mina vänner? Osv…

Relationer? Var ska jag börja?
Jag har inte världens bästa realtion med min famlj, det tar på mig, det är inte alls roligt. Den enda jag har hyfsat bra relation med är min lillebror. Vi pratar ibland men det är för att vi har varandra på snap. Vi blir lika glada varje gång i träffar varandra. Jag saknar honom så enormt mycket faktiskt om jag ska vara ärlig.

Sen vet ni den här känslan när man inte har den kontakten med sina föräldrar som man önskar att man hade. Ha den mor och dotter relationen. Hitta på saker, prata om allt, laga mat tillsammans osv, jag tror ni förstår var jag vill komma!
Tyvärr har jag inte den relationen med min mamma som jag verkligen önskar att jag hade. Men jag och min mamma funkar absolut inte tillsammans, vi bråkar, tjafsar, skriker på varandra osv typ hela tiden. Vi kan alltså inte va under samma tak. Och det tar enormt hårt på mig. Jag saknar verkligen min mamma ibland…
Det som också är problemet är att jag ser inte min mamma som min mamma, hon är bara luft för mig, hon är ingenting för mig, då kanske ni förstår hur jag känner?
Jag vill att vi ska kunna prata om allt, jag vill att vi ska kunna umgås som två normala människor, jag vill att vi ska kunna vara två om saker, jag vill att vi ska kunna görs resor tillsammans, jag vill att vi ska kunna göra spontana saker, men i dagens läge går inte det! Jag vet knappt vad jag ska göra, vi kan typ inte prata med varandra!
Jag är så avundsjuk på dom som har den mor och dotter relationen för jag känner direkt att det är så jag också vill ha det!
Men jag får hålla tummar och tår att en dag kanske det är min tur att jag kan ha den relationen med min mamma, eller?
Hoppas alla tar vara på den stunden ni har med er mamma, för dom är guldvärda!

Jag pratar mycket med min pappa, mycket mer än vad jag pratar med min mamma. Med pappa pratar jag varje dag. Vi träffas då och då när där finns tid. Jag är glad att jag har den relationen men min pappa imed att jag har ingen relation med min mamma. Fast man önskar att man kan ha relation men båda två. Men sånt är livet det är bara att gilla läget tyvärr.

Imed att relationen är som det är mellan mig och mamma så känner jag att jag drar mig undan någon fruktansvärt mycket när det gäller släkten. Jag vet inte vad mamma sagt till släkten, hur hanterar dom det, vad vet dom, vad tycker dom… Förstår ni hur rädd jag är?
Jag önskar verkligen av hela mitt hjärta att jag längre fram har bra relation med mamma, min styvpappa, lillebror och alla i släkten. Jag saknar dom, jag saknar att jag knappt kan träffa dom, jag åker knappt på kalas för att undvika allt, men jag vet att det är fel av mig. Jag ska visa att jag klarar av detta ändå, men jag måste också sätta stopp… Sist jag pratade med mamma så sa hon till mig ”du tar allt som det är guld och gröna skogar mellan oss när vi träffas” efter hon sa det kände jag att ni måste jag sätta stopp. Det är inte guld och gröna skogar mellan mig och mamma men vad gör man inte för att det ska se bra ut för släkten? Man får väl göra så det ser bra ut och inte ignorera varandra? Eller hur? Eller har jag fel?

Usch ja men tyvärr är det såhär det ligger till mig och min relation med familj och släkt.
Ännu en gång ett stort tack till dig fina Michaela att jag fick dela med mig av detta, är ni sugna på att följa mig mer inom mina tankar, min vardag, vara med på tävlingar och lära känna mig mer som person så tveka inte att kika in hos mig och börja följa mig. Följ mig så följer jag dig.
Ni hittar mig under nouw.com/beckalindhe & på instagram @beckalindhe.se

In och följ! Puss på er så länge

En kommentar till “Becka Gästbloggar”

Kommentera