Blanda aldrig alkohol och mediciner!

Godmorgon!

Vaknade för en liten stund sedan. Det ska erkännas att jag är riktigt trött, men det får man vara. Tog inte särskilt lång stund att somna igår, kroppen har nog vant sig utan Quetapinen.

I helgen så sov jag faktiskt helt utan mediciner, men det var för att jag hade druckit alkohol. Man ska absolut inte blanda mediciner med alkohol, det är rent av livsfarligt. Gjorde det när jag var yngre och fick mig en resa jag aldrig glömmer. Äter ni mediciner och ska ut och festa? Välj då antingen att avstå medeciner om du ska dricka alkohol. Eller var rent av nykter om du känner att du inte klarar dig utan eventuella medikament.

Snart ska jag bege mig iväg en sväng. Får se vart det bär av.. Vad hittar ni på idag?

En kommentar till “Blanda aldrig alkohol och mediciner!”

Kommentera