Spenderar dagen i solen

Vaknade väldigt sent idag vilket är ganska ovanligt. Men kroppen behövde väll 12 timmars sömn helt enkelt. Idag händer det inte mycket, spenderar dagen i solen med en bok och en ramlösa. Vill ta vara på solen för man vet aldrig när den bestämmer sig för att försvinna.

Vad hittar ni på idag?

2 reaktioner till “Spenderar dagen i solen”

  1. Förlåt för sent svar, varit lite på ”lat sidan”.

    Lider med dig att du haft din psykisk ohälsa så länge, blir ju mer o mer vanligt i yngre ålder. Jag känner verkligen med dig, jag vet ju vilket helvete det är och det där med att vara långtidssjukskriven. Jag är inne på mitt 7:e år. En fråga, du behöver verkligen inte svara om du inte vill, men har du fått testa på att arbetsträna?

    Det med sömnen, fy, så jobbigt, hur går det att trappa ur dem? Vilken sort äter du? Om du svarar på frågan, och inte vill det kommer ut, så skriv det i svaret till mig så sparar jag bara inte kommentaren (måste godkänna kommentarer)

    Svara gärna svaret i en kommentar hos mig, lätt att jag missar annars

    Kram <3

Kommentera