Det är nära nu

Nu är det inte allt för långt kvar tills vi ska bege oss till havs , jag har ju nämnt tidigare att jag och Micke ska åka Close Up båten. Det är en tema kryssning med ett gäng punk band. Ska erkännas att jag inte lyssnar på något av banden , men det är alltid roligt på dessa tema kryssningar. Det enda jag faktiskt grämer mig över är sjösjuka och min kropp som alltid lyckas stänga av på något vis när jag är på de sju haven. Sjösjukan kan jag alltid hantera med en tablett eller se till att bli onykter innan jag kliver på😉 Skämt och sido.

När jag säger att min kropp stänger av så menar jag att rätt var det är så får jag super ont och kan knappt röra mig. Blir stel som en pinne och när jag försöker gå så ilar det i hela kroppen och jag bryter ihop pga smärtan. Det har hänt mig tre gånger . Sist det hände så var jag med Maria och hon fick hjälpa mig att gå, klä om,hjälpa mig upp från toaletten, ner i sängen osv. Riktigt obehagligt.

Jag är väl medveten att jag inte bör tänka på vad som eventuellt kan hända när jag ska iväg på roligheter. Att oroa sig i förväg är egentligen onödigt. Händer de nå otyg så får jag ta i tu med det då. Det här kommer ju bli riktigt roligt och det är så jag ska tänka. Dags för hjärnan att ställa om!

15 reaktioner till “Det är nära nu”

  1. Åh vad mysigt! Har alltid velat åka på kryssning men aldrig gjort den. Berätta gärna mer om hur det var 😃efteråt.
    Tror faktiskt inte att det spelar någon roll om vad som spelar, tror att upplevelsen tar det hela. Ha en fin resa! Massa kramar!

  2. Så spännande med kryssning! Jag håller tummarna för dig. Hörde ett motto en gång som jag tyckte var så bra ”Varför oroa sig om man kan vara glad i onödan” 😉

  3. Vad mysigt med kryssning! Men jobbigt det där med din kropp. Men samtidigt är det väldigt lätt att oroa sig i onödan. Det gör jag jämt. Min psykolog säger att jag inte ska det men hur enkelt är det att ändra dåliga beteenden.. Hur länge blir ni borta?

    1. Nej det är ju inte det lättaste att ändra ett dåligt beteende😕 Det är en 24h kryssning . Åker på torsdag och kommer hem på fredag kväll😘

Kommentera