Det är en dålig dag inte ett dåligt liv!

När jag går i butiker så blir jag oftast stressad och irriterad på folk runtomkring. Jag vet inte riktigt varför der blir så egentligen, alla har ju rätt att vara där.

Men igår så var jag i två mat butiker och på ica gick allt fint. Jag blev inte sur eller stressad på personerna runt omkring mig. När vi gick in på lidl så vart det tyvärr raka motsatsen. Det var inte särskilt mycket folk men min puls gick upp i 180 kändes det som, svetten rann och jag kände att skyndar jag mig inte så kommer panikångesten som ett brev på posten.

Samtidigt som jag vet att stressen gör saker värre så kunde jag tyvärr inte lugna ner mig. Jag plockade på mig det jag skulle ha och skyndade mig till kassan. När jag hade betalat för mig så insåg jag att jag glömt hälften. Orkade inte bry mig så jag satte mig i bilen. Precis när det känns som att allt är lugnt så kommer ångesten över mig som ett jäkla åskmoln. Varför ska det alltid bli på det här viset?

Jag skulle vilja slippa allt vad ångest innebär, men mitt liv fungerar tyvärr inte så . När jag kom hem så var jag helt slut.
Jag vet att ångesten alltid försvinner, men när jag är i samma situation som jag var i igår så känner jag mig så maktlös.

Men idag mår jag betydligt bättre och känner mig lite gladare. Ska försöka fånga dagen på bästa sätt. För ni vet det är bara en dålig dag och inte ett dåligt liv❤

15 reaktioner till “Det är en dålig dag inte ett dåligt liv!”

  1. Förstå mig rätt när jag skriver att jag förstår dig precis! Jag är exakt lika dan, du beskrev min känsla med exakta ord. Fint skrivit 👍🏻💗

  2. Usch, så jobbigt med ångesten. Känner igen mig då jag själv var i samma läge för ett par år sedan. Jag har kommit ur det nu och ångesten är inte en del av min vardag längre. Det går att bli bra från det ☺️

  3. ❤️❤️❤️ som du säger, det går över men det är inte lätt i stunden!! Vet precis vad du menar, fajtas också med ångest. Usch!
    Hoppas du får en lugn och fin helg utan ångest och stress, kram ❤️

  4. Usch jag får samma känsla när jag går i mattaffärer och det finns inget jobbigare när människor går söligt.

Kommentera