Kvinnor ska inte slita

Jag kom minsann ut på en promenad idag. Känner mig lite stolt faktiskt. Det vart inte speciellt långt men varje steg räknas eller hur? När jag kom hem så höll Micke och hans pappa på att arbeta på tomten. Hela dagen har de slitit för att få ordning på den grävda brunnen. Jag hjälpte till att borra lite, väldigt lite ska erkännas då borrmaskinen dog mitt upp i allt. 😂Skämtade med karlarna att jag tror det beror på att det inte är meningen att en kvinna ska slita. Konstigt nog höll dem med, men det var som sagt ett skämt från min sida.

Ska snart åka iväg och inhandla lite glass och mat för kvällen, orkar inte stå vid spisen. Tanken var att vi skulle grilla men efter allt jobb på tomten kände vi att det vore skönt att slippa laga mat överhuvudtaget☺

13 reaktioner till “Kvinnor ska inte slita”

  1. Hehe. Kan man undvika arbete och istället få titta på när sin karl sliter gör man hellre det – iaf jag 🤣🤣 Fick jag göra igår 😃😃😃
    Det är jättebra att komma ut även om det bara är en kortis!

Kommentera