Vilken lättnad!

Jag tror inte ni förstår lättnaden när jag äntligen fick i mig smärtstillande efter så många timmar av huvudvärk . När det släppte kände jag mig som en ny människa kan jag säga.

Jag har tagit det väldigt lugnt under dagen och vilat mycket. Nu på kvällskvisten så fikade vi ute på tomten med Mickes föräldrar, jag och Helen åt fruktsallad och de andra åt lite Jordgubb och Rabarberpaj. Vsr faktiskt riktigt skönt att sitta ute en stund och snacka lite skit.

Vad har ni gjort idag?

8 reaktioner till “Vilken lättnad!”

  1. Åh, så skönt att huvudvärken släppte. Idag har jag bara pysslat lite hemma och försökt att ladda batterierna inför att börja jobba igen efter att ha varit hemma sjuk några dagar.

  2. Vad skönt att huvudvärken släppte med hjälp av smärtstillande! Åh det där såg riktigt gott ut!

Kommentera