Ett val måste göras och det måste bli rätt!

När jag slår upp ögonen på morgonen så önskar jag att det ska bli en dag fylld av ljus och kärlek. Men ett val måste göras och det måste bli rätt. Varje dag begås det samma misstag, nya synder och idioti. Se er omkring, vad ser ni?

Väljer ni att se det negativa eller alla skratt och all kärlek? Hand i hand reser vi oss samtidigt som vi faller. Det springs runt i cirklar förvirrat och blint. Vart ska de ta vägen? Det finns ingenstans att gömma sig. Tillsammans måste vi sprida kärlek och inte hat!

9 reaktioner till “Ett val måste göras och det måste bli rätt!”

  1. När jag vaknar så tänker jag bara på dagen och oftast vaknar jag med dåliga tankar! Har jag inte sovit igenom natten så brukar jag vakna på dåligt humör och det känns som hela dagen är förstörd.

  2. Önskar att jag kunde säga att jag varje dag vaknade upp och kunde göra rätt val, alltså att försöka se det positiva. Men det är verkligen en bergochdalbana det där, ena dagen kan jag vakna lycklig för att nästa dag vakna ledsen och upprörd.

    Dock har jag märkt att det faktiskt hjälper mig att skriva i en tacksamhetsbok på kvällen innan jag lägger mig (om jag inte hinner somna med pennan i handen och en tom sida haha). Rekommenderas varmt att testa om man inte gjort det tidigare!

    Kram ♡

  3. Så sant och så viktigt. Jag förstår inte hur hatet blir större än kärlek i situvationer, det är helt obegriplikt för mig.

Kommentera