Foten måste röntgas!

Läkarbesöket gick ju inte riktigt som jag tänkt mig! Jag hade bett om att få göra en hälsoundersökning i samband med att de kollade min fot, men jag är tydligen för ung för att genomgå en sådan undersökning. Det skulle kosta mig tusentals kronor fick jag veta. Sen visst inte jag att jag behövde fasta för att kolla blodsockret. Eller jag visste det men jag tänkte inte så långt då magen skrek efter frukost när jag vaknade.Så jag får återkomma en annan dag och ta de provet.

Min fot behöver röntgas och det var ingenting jag skulle hinna med idag då vi snart ska bege oss. Så nästa vecka får jag bege mig till Norrtälje sjukhus på deras drop in för att se om det är en spricka eller inte. Troligtvis är det de och dem kommer inte kunna göra någonting åt det. Men jag gillar att ha svart på vitt så jag kan utesluta saker.

Så nästa vecka blir det en hel del läkarbesök igen. Vet  inte om jag tycker det är särskilt roligt, men va tusan det är lika bra!

En kommentar till “Foten måste röntgas!”

Kommentera