Vilken jääävla kryssning!

Vaknade ganska sent idag, känner mig riktigt mör efter kryssningen. Close up båten levererade verkligen. Jag var väldigt skeptisk till en början då jag vanligtvis inte lyssnar på punk. Men jag är så glad att jag hade fel för det vsr verkligen fantastiskt. Det enda som var negativt var att min kropp la av som jag brukar säga. Men jag ignorerade smärtan så mycket det gick och hoppade och tjoade. Bandet som inponerade mest var Dia Psalma. Jag har nog aldrig blivit så berörd av ett band jag vanligtvis inte lyssnar på. Vet inte om det var texterna i sig eller om det var för att publiken gav så mycket kärlek. Det var ett jäkla tryck!

Mitt stora mål med den här kryssningen var att jag skulle fånga solnedgången och soluppgången på bild, kanske ett konstigt mål när man är på punk kryssning. Men jag finner ett enormt lugn och harmoni av det så jag stog ute på däck en hel del. Kan med glädje berätta att jag fick allt jag ville ha på bild.

Det var trevligt att träffa lite vänner jag inte sett på ett tag heller.

Så skönt att vakna i sin egna säng i morse. Det är som man säger, borta bra men hemma bäst

Kommentera