Vill finna harmoni

Det har verkligen varit ett par intensiva dagar. Känner mig helt slut som människa. Den här veckan ska mitt fokus vara på att finna lite harmoni och inte stressa sönder mig själv. Är väldigt bra på att göra det sistnämnda.

Hade tänkt vara hemma och ta der lugnt idag men insåg att jag behöver handla. Om en stund så beger vi oss mot Vallentuna/Arninge. Kan ju hoppas på att det inte är fullsmockat överallt.

Blir nog att sitta i solen en stund när vi kommer hem.

Vad hittar ni på idag?

2 reaktioner till “Vill finna harmoni”

  1. Igår tog jag det bara lugnt och var med Charlie hos veterinären, nu är det nog sista gången på ett tag.. Det var så varmt igår att vi orkade inte så mycket mer..

  2. Kan relatera till det du skriver!

    Igår hade jag en sån dag då jag bara ville vara hemma och ta det lugnt, men även beta av lite saker på min to do-lista. Dock frågade min mamma om jag ville följa med henne och handla, vilket jag egentligen inte kände för men spenderar gärna så mycket tid som möjligt med henne. Det positiva? Det var måndag och nästintill inget folk i butikerna alls, SÅ skönt! Kommer försöka att alltid åka i början på veckorna nu hehe. Hoppas att du inte heller behöver trängas och att du får en chans att andas ut och hitta harmoni när du kommer hem igen.

    Kram ♡

Kommentera